Service & Garantie

Automobielbedrijf  GJ Waardenburg verkoopt nieuwe en gebruikte auto's. Wij zijn niet merkgebonden, waardoor wij u onafhankelijk van advies kunnen voorzien. Wij streven ernaar om onze auto's tegen de scherpste prijzen aan te bieden, zonder dat dit ten koste gaat van onze service en kwaliteit. Wij leveren uitsluitend origineel nederlands geleverde auto's het voordeel hiervan is dat de historie hiervan op te vragen is en dat u niet voor verrassingen komt te staan!! 

Garantie via Autotrust het grote voordeel hiervan is dat u bij uw eigen garage terecht kan!!

 

logo_Autotrust_2018

 

 

 

AUTOTRUST GARANTIE STANDAARD

De Standaard Garantie is bedoeld voor occasions tot 12 jaar of een kilometerstand tot 200.000 km. De Autotrust Standaard Garantie biedt een degelijke basisdekking op de belangrijkste onderdelen van uw auto: de motor, transmissie en aandrijving. De onderdelen waarop u precies garantie heeft, staan in het garantieoverzicht. 

 

AUTOTRUST GARANTIE EXTRA

De Extra Garantie is bedoeld voor occasions tot 10 jaar of een kilometerstand tot 150.000 km. De Autotrust Extra Garantie biedt een ruime dekking op de motor, transmissie, aandrijving, remsysteem, koelsysteem, stuurinrichting, brandstofsysteem en elektrische systemenDe onderdelen waarop u precies garantie heeft, staan in het garantieoverzicht. 

 

 

AUTOTRUST GARANTIE EXCLUSIEF

De Exclusief Garantie is bedoeld voor occasions die jonger zijn dan 8 jaar of een kilometerstand hebben tot 150.000 km. De Autotrust Exclusief Garantie biedt de meest uitgebreide dekking: nagenoeg alle mechanische en elektronische onderdelen van de auto vallen onder de garantie. De onderdelen waarop u precies garantie heeft, staan in het garantieoverzicht. 

 

 

 

Welke onderdelen zijn niet gedekt?

Een onderdeel dat niet in het garantieoverzicht van uw garantie staat, valt niet onder de dekking. Velgen, carrosserie, onderhoudsdelen, interieur, verlichtingseenheden, onderdelen die niet af-fabriek zijn gemonteerd, software, het mediasysteem en andere onderdelen die in het kader van regulier onderhoud vervangen dienen te worden, vallen niet onder de garantie.

Wat wordt er vergoed?

Uw garantie dekt ook de noodzakelijke diagnose-, onderzoeks- en demontagekosten. Daarnaast krijgt u een vergoeding voor het (noodzakelijk) transport van de auto naar de reparateur, volgens de voorwaarden van deze garantie.

Voorwaarden

In de voorwaarden staat beschreven waartegen u beschermd bent, welke rechten u heeft en wat u moet doen om de garantie in stand te houden. Ook wat u moet doen bij een mankement of defect.

Eigen risico & vergoeding

Per defect heeft u een eigen risico van € 45,-. U ontvangt een vergoeding voor de onderdelen die bij de reparatie gebruikt worden. De hoogte van de vergoeding hangt af van de kilometerstand en leeftijd van de auto op het moment van het defect. De vergoeding voor de arbeidskosten is 100% en geschiedt mits de onderdelen onder de dekking vallen. De onderdelen worden vergoed op basis van de Algemene Vergoedingstabel Regeling Verbetering Auto.

 

Kilometerstand of leeftijd van de auto Vergoeding onderdelen Vergoeding abreid*
minder dan 110.000 kilometer of 7 jaar 100% 100%
minder dan 130.000 kilometer of 8 jaar 80% 100%
minder dan 150.000 kilometer of 9 jaar 70% 100%
vanaf 150.000 kilometer of 9 jaar 60% 100%
*Autotrust betaalt 100% van de arbeidskosten tot het maximale uurtarief.
Algemene Vergoedingstabel Regeling Verbetering Auto

 

Garantiecertificaat

Het garantiecertificaat en voorwaarden ontvangt u via e-mail. Hierop staan alle details vermeld met betrekking tot uw garantie.

 

 

 

Handtekening Lightwire

Powered by Drupal